Namakalni sistemi za vrtove

Namakalni sistemi, ki Vam jih ponujamo v podjetju T-Bird d.o.o. so visoko kakovostni izdelki iz programa Rain Bird. So enostavni za vgradnjo in omogočajo prilagajanje potrebam uporabnika, glede na zahtevnost zelenice, zelenja in celotnega vrta.

Glavni namen avtomatskega sistema za namakanje je enakomerno doziranje vode z minimalno količino, ki je potrebna za zdrav razvoj zelenice in rastlinja v vašem vrtu.

Vzemite si čas in izberite pravi izdelek za vaš vrt. Obrestovalo se vam bo!

Kaj potrebujete za učinkovit in kakovosten sistem za namakanje?

* Izberite primerne naprave glede na tip rastlinja in značilnosti terena.
* Število in postavitev razpršilnih enot prilagodite tako, da bodo zagotavljale enakomerno namakanje z najmanjšo porabo vode.
* Zagotovite potreben pretok in delovni tlak vode za pravilno delovanje namakalnega sistema.
* Izberite ustrezen krmilnik glede na velikost zelenice, s katerim boste lahko prilagajali količino vode, ki jo rastline potrebujejo.

Kakovostna oprema in namakalni sistemi Rain Bird vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje vašega sistema. Poleg tega vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali pri načrtovanju in namestitvi namakalnega sistema. Ker razpolagamo z materialom iz lastnih skladišč v Ljubljani, vam lahko zagotovimo hitro dobavo in popravilo ter zamenjavo opreme v garancijskem roku.

Zaupajte vgradnjo namakalnega sistema strokovnim izvajalcem! V podjetju T-Bird bomo za vas pripravili ustrezno rešitev glede na potrebe vašega vrta.
Zagotavljamo vam strokovno in kompetentno vgradnjo namakalnega sistema, po vgradnji pa poskrbimo tudi za vzdrževanje.

Namakalni sistemi za vrtove