Namakalni sistemi za parke

Za avtomatsko namakanje mestnih zelenic, zelenih površin okoli večjih podjetij ali turističnih kompleksov potrebujete zanesljivo opremo z dolgo življenjsko dobo.
V podjetju T-Bird vam poleg strokovnega in kompetentnega projektiranja namakalnega sistema zagotavljamo tudi vgradnjo sistema in izvedemo izobraževanje za uporabnike namakalnega sistema, saj lahko le na tak način zagotovijo ustrezno ravnanje s sistemom in s tem primerno skrb za zelene površine. V ponudbi sistemov Rain Bird boste zanesljivo našli idealno rešitev. 

Ponujamo vam visoko kakovostne izdelke Rain Bird, ki so zaščiteni tudi pred vandalizmom na javnih površinah.

Po zaslugi dolgoletnih izkušenj in dela na zahtevnejših projektih, ki smo jih v zadnjih letih izvedli po vsej Sloveniji, vam lahko svetujemo in predlagamo rešitve pri problemih glede projektiranja in vgradnje samega namakalnega sistema, pa tudi kasnejšega vzdrževanja.

Za izbiro najbolj primernega sistema je vredno nameniti nekaj časa. Če želite najboljši rezultat, izbirajte temu primerno. Izdelki Rain Bird zagotavljajo prav to!   

Kaj potrebujete za učinkovit in kakovosten sistem za namakanje?

• Izberite primerne naprave glede na tip rastlinja in značilnosti terena.
• Število in postavitev razpršilnih enot prilagodite tako, da bodo zagotavljale enakomerno namakanje z najmanjšo porabo vode.
• Zagotovite potreben pretok in delovni tlak vode za pravilno delovanje namakalnega sistema.
• Izberite ustrezen krmilnik glede na velikost zelenice, s katerim boste lahko prilagajali količino vode, ki jo rastline potrebujejo.
 

Kakovostna oprema in namakalni sistemi Rain Bird vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje vašega sistema. Poleg tega vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali pri načrtovanju in namestitvi sistema. Ker razpolagamo z materialom iz lastnih skladišč v Ljubljani, vam lahko zagotovimo hitro dobavo in popravilo ter zamenjavo opreme garancijskem roku.
 

Zaupajte vgradnjo namakalnega sistema strokovnim izvajalcem!
V podjetju T-Bird bomo za vas pripravili ustrezno rešitev glede na potrebe vašega vrta. Zagotavljamo vam strokovno in kompetentno vgradnjo namakalnega sistema, po vgradnji pa poskrbimo tudi za vzdrževanje.

Namakalni sistemi za parke