Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

NAMAKALNI SISTEMI ZA VRTOVE IN PARKE

Tukaj boste našli idealno rešitev za avtomatsko namakanje majhnih in srednje velikih zasebnih vrtov ter okrasnih rastlin. Ponujamo vam visoko kakovostne izdelke, ki se enostavno vgradijo in jih prilagodimo potrebam, glede na vaš rastlinski izbor iz zahtevnost vašega vrta in zelenice.

ROBOTSKE
KOSILNICE

Po vzoru robotskih sesalnikov, ki jih že nekaj časa poznamo iz notranjosti naših domov, se robotki sedaj selijo tudi na zelene površine v okolici hiš, pa tudi poslovnih, turističnih in športnih objektov. Niti nogometna igrišča niso izjema, robotske kosilnice pa zmorejo celo tako natančno košnjo, kot jo zahtevajo na golf igriščih.

NAMAKALNI SISTEMI ZA ŠPORTNE TERENE

Rain Bird sistemi za namakanje zelenic in igrišč z umetno travo so najbolj zanesljiva izbira za trajno in učinkovito delovanje, ki so izdelani posebej za vse aplikacije na področju športa: nogomet, tenis, hokej, konjske dirke, rugby, itd.

UREJANJE
ZELENIC

Vzdrževanje lepe trate lahko za nekoga, ki se s tem ne ukvarja, izgleda zelo preprosto. Marsikdo celo lahko pripomni, da bo imel pa lepo trato, v kolikor bo ugotovil da je z negovanjem vrta preveč dela. Takim moram takoj svetovati, da naj svoja pričakovanja »po lepem«, brez truda, pozabijo!

Garancija

V podjetju T-Bird cenimo svoje stranke, zato se posebej posvečamo zagotovilom za vaše trajno zadovoljstvo. Želimo, da na svoji čudoviti zelenici uživate še dolgo časa po tem, ko bomo zaposleni podjetja T-Bird opravili svoje delo. Z garancijo vam zagotavljamo trajnost našega dela in vam s tem nudimo uživanje na vaših travnatih površinah leto za letom. Nudimo 5-letno garancijo za opremo pri namakalnih sistemih ter 5-letno garancijo za storitve.

Garancija pomeni varno naložbo

V podjetju T-Bird smo visoko usposobljeni za svoje delo, zato brez oklevanja za svoje storitve dajemo 5-letno garancijo. Zaupamo v svoje delo in smo prepričani, da najmanj v tem obdobju z zelenico ne boste imeli težav, ki bi izhajale iz slabo opravljenega dela.

Toda včasih gre kaj narobe kljub še tako temeljito opravljenemu delu in še tako kakovostnemu materialu. Če bi se vendarle pojavile kakšne težave, se lahko zanesete, da bomo morebitne napake odpravili v najkrajšem možnem času in s profesionalnim odnosom.

Zaradi naše strokovnosti, dolgoletnih izkušenj in omenjenega pristopa k delu ste lahko mirni, da vaša naložba premišljena in varna.

5-letna garancija na delo in opremo

Poleg 5-letne garancije na strokovno opravljeno delo, dajemo tudi 5-letno jamstvo za uporabljeni material in opremo proizvajalca Rain Bird. Podjetje Rain Bird izdeluje namakalne sisteme po najzahtevnejših standardih in nudi uporabnikom dolgoletno zadovoljstvo. Preverjena kakovost pomeni večjo zanesljivost in dolgoletno nemoteno delovanje. Lahko se brezskrbno predate užitkom na vašem zelenem vrtu, brez strahu, da bi morali že čez leto ali dve kaj popravljati…

Hitra odzivnost

V podjetju T-Bird prisegamo na hitro odzivnost in maksimalno prilagodljivost. Morebitne poškodovane dele zamenjamo v najkrajšem času, saj nam to zagotavljata hitra dosegljivost materiala in bližina skladišča.

 

Uživajte na svojih travnatih površinah in se zanesite na garancijo, ki vam jo nudimo v podjetju T-Bird.