Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Namakalni sistemi ZA ŠPORTNE TERENE

Rain Bird sistemi za namakanje zelenic in igrišč z umetno travo so najbolj zanesljiva izbira za trajno in učinkovito delovanje, saj so izdelani posebej za vse aplikacije na področju športa: nogomet, tenis, hokej, konjske dirke, rugby, itd.


Poleg kakovosti in vzdržljivosti opreme nudi Rain Bird rešitve za športna igrišča glede na pogoje vgradnj in vire vode za namakanje. Pri tem je pomembno, da ob učinkoviti in racionalni porabi vode zagotavlja tudi največjo možno zaščito za igralce.


Oglejte si nekatere tipske rešitve za namakanje travnatih nogometnih igrišč in teniških igrišč.

Vzemite si čas in poiščite pravi izdelek za vaš šporni teren.
 

Kakovostna oprema in namakalni sistemi Rain Bird vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje vašega sistema.

Poleg tega vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali pri načrtovanju in namestitvi sistema. Ker razpolagamo z materialom iz lastnih skladišč v Ljubljani, vam lahko zagotovimo hitro dobavo in popravilo ter zamenjavo opreme v garancijskem roku.


Zaupajte vgradnjo namakalnega sistema strokovnim izvajalcem!
V podjetju T-Bird bomo za vas pripravili ustrezno rešitev glede na potrebe vašega vrta. Zagotavljamo vam strokovno in kompetentno vgradnjo namakalnega sistema, po vgradnji pa poskrbimo tudi za vzdrževanje.
 

 

<strong>Namakalni sistemi</strong> ZA ŠPORTNE TERENE
Namakalni sistemi za športne terene